-5%
,

МАКС СКАЈВОР 6.0 24″

Max

Големина на тркала: 24″
Метален рам 14″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Предна вилушка со амортизер
Кочница: предена и заден диск

9.016 ден 9.490 ден

Бренд

Големина на тркало

24"

Големина на тркала: 24″
Метален рам 14″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Предна вилушка со амортизер
Кочница: предена и заден диск