, ,

MAX CRUISER 8.0 28” CREAM

Max
Availability:

Нема на залиха


Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 18″
Гуми (city) 700x32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Qick Release
Aлуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец
Среден Потпирач

15.990 ден

Нема на залиха

 • Големина на тркала: 28″
 • Тенкометален рам 18″
 • Гуми (city) 700x32C
 • Алуминиум/ пластика рачки за кочници
 • Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Aлуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Метални браници
 • Предна корпа
 • Заден багажник
 • Предно светло
 • Задно светло
 • Браник на ланец
 • Среден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

28"