-5%
,

VENUM GREEN CHILLY DISK CRN-ZELEN 24″ 6.0

VENUM

Големина на тркала: 24″
Алуминиумски рам: 14”
Висококвалитетни гуми Wanda 24” x 1,95
Менувач преден и заден Shimano
21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Предна и задна диск кочница
Метални педали со лагери

11.391 ден 11.990 ден

Бренд

Големина на тркало

24"

Големина на тркала: 24″
Алуминиумски рам: 14”
Висококвалитетни гуми Wanda 24” x 1,95
Менувач преден и заден Shimano
21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Метални педали со лагери
Кикстанд потпирач