-5%
,

VENUM RED CHILLY DISK CRN-CRVEN 20″ 6.0

VENUM

Големина на тркала: 20″
Алуминиумски рам: 11.5”
Висококвалитетни гуми Wanda 20” x 1,95
Менувач преден и заден Shimano
21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Метални педали со лагери
Кикстанд потпирач

10.441 ден 10.990 ден

Бренд

Големина на тркало

20"

Големина на тркала: 20″
Алуминиумски рам: 11.5”
Висококвалитетни гуми Wanda 20” x 1,95
Менувач преден и заден Shimano
21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Метални педали со лагери
Кикстанд потпирач