-5%
,

VENUM SCORPIO DISK SIV-CRVEN 29″ 6.0

VENUM

Големина на тркала: 29″
Алуминиумски рам: 18.5”
Преден Амортизер 35мм
Волан Алуминиумски 72см
Висококвалитетни гуми Wanda 29” x 1,95
Менувач преден и заден Shimano
21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano

16.141 ден 16.990 ден

Бренд

Големина на тркало

29"

Големина на тркала: 29″
Алуминиумски рам: 18.5”
Преден Амортизер 35мм
Волан Алуминиумски 72см
Висококвалитетни гуми Wanda 29” x 1,95
Менувач преден и заден Shimano
21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Sport—VD 11 седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи 19mm C
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Метални педали со лагери
Кикстанд потпирач