-5%
,

МАКС ВАРФАР 6.0 24″

Max

Големина на тркала: 24″
Метален рам 14″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски

7.496 ден 7.890 ден

Бренд

Големина на тркало

24"

Големина на тркала: 24″
Метален рам 14″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери