,

МАКС ГАЛАКТИК 5.0 ЦРН 27,5″

Max

Големина на тркала: 27,5″
Метален рам: 19″
Гуми Wanda: 27.5″x2,10
Рачки за кочници: Полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader со М6 Quick Release;
Бандажи: Дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск
Предна вилушка: со амортизер
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери

9.890 ден

Бренд

Големина на тркало

27,5"

Големина на тркала: 27,5″
Метален рам: 19″
Гуми Wanda: 27.5″x2,10
Рачки за кочници: Полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader со М6 Quick Release;
Бандажи: Дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск
Предна вилушка: со амортизер
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери