-10%
,

Max GTR 12″ 6.0

Max

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Метален штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни “Wanda Air” гуми

3.591 ден 3.990 ден

Бренд

Големина на тркало

12"

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Метален штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни “Wanda Air” гуми