,

МАКС ГУАИМА ПЛАВ 20″ 6.0

Max

Големина на тркала: 20″
Метален рам
Кочници: преден и заден диск
Рачки за кочници: пластични
Брзини: 21
Предна вилушка со амортизер
Педали: пластични

6.290 ден

Бренд

Големина на тркало

20"

Големина на тркала: 20″
Метален рам
Кочници: преден и заден диск
Рачки за кочници: пластични
Брзини: 21
Предна вилушка со амортизер
Педали: пластични