,

МАКС ДИВА ВИОЛЕТ 24″ 6.0

Max

Големина на тркала: 24″
Метален рам: 13″
Гуми Wanda: 24″x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release

7.990 ден

Бренд

Големина на тркало

24"

Големина на тркала: 24″
Метален рам: 13″
Гуми Wanda: 24″x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: алуминиумски V-brake
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач –  Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери