-17%
, ,

МАКС ИСТ КОСТ 5.0 СИЛВЕР 20″

Max

Големина на тркала: 20″
Метален рам: 11″
Гуми Wanda: 20″ x 2,125
седиште: Vader со М6 Qick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски
Средна осовина: со затворен касетен систем
Педали: полу метални со лагери

7.490 ден 8.990 ден

Бренд

Големина на тркало

20"

Големина на тркала: 20″
Метален рам: 11″
Гуми Wanda: 20″ x 2,125
седиште: Vader со М6 Qick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски
Средна осовина: со затворен касетен систем
Педали: полу метални со лагери