-5%
,

МАКС ЛЕЈДИ ЦРВЕН СХИМАНО 28″6.0

Max

Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 17″
Висококвалитетни гуми Wanda 28″ (Black) 700*32C
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Алуминиумски педали со лагери
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец

9.966 ден 10.490 ден

Бренд

Големина на тркало

28"

Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 17″
Висококвалитетни гуми Wanda 28″ (Black) 700*32C
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
Алуминиумски педали со лагери
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец