-5%
,

МАКС МАКС МИСИ ПИНК ДИСК 6.0 24″

Max

Големина на тркала: 24″
Метален рам 13″
Гуми Wanda 24″x2,35
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Предна вилушка со амортизер
Кочници: Disk brake F/R

9.016 ден 9.490 ден

Бренд

Големина на тркало

24"

Големина на тркала: 24″
Метален рам 13″
Висококвалитетни гуми Wanda 24″x2,35
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Кочници: Disk brake F/R
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери