-5%
,

МАКС ПИНКИ ПИНК 12″ 6.0

Max

Големина на тркала 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Висококвалитетни гуми “Wanda Air”

3.790 ден 3.990 ден

Бренд

Големина на тркало

16"

Големина на тркала 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни гуми “Wanda Air”