-5%
,

МАКС ПИНКИ ПИНК 16″ 6.0

Max

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Висококвалитетни гуми “Wanda Air”

4.265 ден 4.490 ден

Бренд

Големина на тркало

16"

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни гуми “Wanda Air”