,

МАКС РАНЕР 5.0 ЦРНО ЖОЛТ 29″ СО ДИСКОВИ 13Ц

Max

Големина на тркала: 29″
Големина на рам: 18″
Рам: метален
Гуми: Wanda 29″ x 2,10
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск

8.990 ден

Бренд

Големина на тркало

29"

Големина на тркала: 29″
Големина на рам: 18″
Рам: метален
Гуми: Wanda 29″ x 2,10
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Педали: полу метални со лагери