,

МАКС СИТИ АДВАНС 5.0 ПЛАВ 26″

Max

Големина на тркала: 26″
Метален рам: 15″
Гуми Wanda: 26″x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: алуминиумски V-brake

7.990 ден

Бренд

Големина на тркало

26"

Големина на тркала: 26″
Метален рам: 15″
Гуми Wanda: 26″x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: алуминиумски V-brake
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач –  Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери