-5%
,

МАКС СПОРТИВО БЛАЦК 20″ 6.0

Max

Големина на тркала: 20″
Метален рам 11.5″
Висококвалитетни гуми Wanda 20″x1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
Дупли алуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна диск кочница

7.591 ден 7.990 ден

Бренд

Големина на тркало

20"

Големина на тркала: 20″
Метален рам 11.5″
Висококвалитетни гуми Wanda 20″x1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
BMX гидан
Vader седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed);
Полу метални педали со лагери