, ,

MAX STELLA 7.0 27,5″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
 • Метални рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница

10.490 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
 • Метални рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
Бренд

Големина на тркало

27,5"