-10%
,

МАКС СУПЕР МАКС 16″ 5.0

Max

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Метален штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни “Wanda Air” гуми

3.771 ден 4.190 ден

Бренд

Големина на тркало

16"

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Метален штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни “Wanda Air” гуми