,

МАКС СУПЕР МОТО 18″ 6.0

Max

Големина на тркала 18″
Предна “Caliper” кочница
Задна “Band” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Шише за вода
Висококвалитетни гуми “Wanda”

4.990 ден

Бренд

Големина на тркало

18"

Големина на тркала 18″
Предна “Caliper” кочница
Задна “Band” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Шише за вода
Висококвалитетни гуми “Wanda”