-5%
,

МАКС ХЕПИ ФОКС БЕЛ 16″ 6.0

Max

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни гуми “Wanda”

3.790 ден 3.990 ден

Бренд

Големина на тркало

16"

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни гуми “Wanda”