-5%
,

МАКС ХЕПИ ФОКС 12″ 5.0

Max

Големина на тркала 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни “Wanda” гуми

3.126 ден 3.290 ден

Бренд

Големина на тркало

12"

Големина на тркала 12 ”
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни “Wanda” гуми