,

МАКС ХОРНЕТ 5.0 ЦРН 27,5″

Max

Големина на тркала: 27.5″
Алуминиумски рам: 19″
Гуми Wanda: 27.5″x 2,10
Рачки за кочници: Shimano EF500
седиште: Vader Sport-S со М6 Quick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: алуминиумски V-brake

11.990 ден

Бренд

Големина на тркало

27,5"

Големина на тркала: 27.5″
Алуминиумски рам: 19″
Гуми Wanda: 27.5″x 2,10
Рачки за кочници: Shimano EF500
седиште: Vader Sport-S со М6 Quick Release;
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: алуминиумски V-brake
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач –  Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери