,

МАКС ХУНИГАН 5.0 ПЛАВ 29″ СО ДИСКОВИ

Max

Големина на тркала: 29″
Метален рам: 18″
Гуми Wanda: 29″ x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем

9.590 ден

Бренд

Големина на тркало

29"

Големина на тркала: 29″
Метален рам: 18″
Гуми Wanda: 29″ x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач –  Sunrun
Шифтери на заден менувач – Sunrun 21 speed
Педали: полу метални со лагери