-10%
,

Max RS-1 zelen 20″ 6.0

Max

 • Големина на тркала: 20″
 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″x1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Седиште: Vader со М6 Qick Release
 • Бандажи: Метални
 • Кочници: V-brake метални

6.291 ден 6.990 ден

Бренд

Големина на тркало

20"

 • Големина на тркала: 20″
 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″x1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Седиште: Vader со М6 Qick Release
 • Бандажи: Метални
 • Кочници: V-brake метални
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери