-10%
,

Adler ad 2222

Adler

Моќност: 1200 W
2 контролни брзини
Модерен дизајн
Рачка на склопување
Кука за закачување

558 ден 620 ден

Бренд

Боја

Бела

Моќност: 1200 W
2 контролни брзини
Модерен дизајн
Рачка на склопување
Кука за закачување