, ,

ADLER AD 4201 G

Adler
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 300 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

1.090 ден

Нема на залиха

Моќност

300 W

Бренд

  • Moќност:300W
  • 5 брзини
  • Турбо копче
  • маталки за мешање:2
  • Маталки за тесто:2
  • Маталки изработени од нерѓосувачки челик
  • Боја:бела