-7%
,

BEKO BBVCN180/181

Beko

 • Енергетска класа :A++
 • Капацитет ладење:5,1 kW 17400 Btu/h
 • Капацитет греење:4,0 kW 13650 Btu/h
 • Проток на воздух:750.00 m3
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Ниво на бучава -внатрешна:57dB -надворешна:62dB
 • Фреон:R410a еколошки фреон

38.990 ден 41.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа :A++
 • Капацитет ладење:5,1 kW 17400 Btu/h
 • Капацитет греење:4,0 kW 13650 Btu/h
 • Проток на воздух:750.00 m3
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Ниво на бучава -внатрешна:57dB -надворешна:62dB
 • Фреон:R410a еколошки фреон