, ,

BEKO BDSA 250 K3SN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:176L
 • Димензии:144.8x54x54.5cm

 

19.990 ден

 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • MinFrost®
 • LED Illumination®
 • Кристални полици со висока отпорност
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:176L
 • Волумен на одделот за замрзнувач:44L
 • Капацитет на замрзнување:2.1/24kg
 • Автономија:13L
 • Потрошувачка на енергија годишно:232kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0,6kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:144.8x54x54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm