-9%
, , ,

BEKO BIE24301B

Beko

 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 6 функции
 • Копчиња со повлекување
 • Вентилатор,Grill
 • LCD дисплеј
 • Дигитален тајмер
 • Двојно стакло на вратата
 • Димензии:60x60x57cm

15.690 ден 17.190 ден

 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 6 функции
 • Копчиња со повлекување
 • Вентилатор,Grill
 • LCD дисплеј
 • Дигитален тајмер
 • Двојно стакло на вратата
 • Димензии:60x60x57cm
Бренд