-10%
, ,

BEKO BIM24400BCS

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет на фурната:71L
 • 12 функции на рерната
 • Димензии:60x60x55cm

18.990 ден 20.990 ден

 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет на фурната:71L
 • 12 функции на рерната
 • Електронски контроли
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x55cm
Бренд