, ,

BEKO BIM25302X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции
 • Грил,Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm

17.490 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции
 • Грил,Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:60x60x57cm