-15%
, ,

BEKO BIS14300 BCS

Beko

 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рерната
 • Вентилатор,Грил
 • 3Д печење
 • Одмрзнување
 • Дигитал дисплеј
 • Димензии:59,5×59,4×56,7cm

16.990 ден 19.990 ден

Бренд

 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рерната
 • Вентилатор,Грил
 • 3Д печење
 • Одмрзнување
 • Дигитал дисплеј
 • Димензии:59,5×59,4×56,7cm