, ,

BEKO BKS5423

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1550W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Капацитет на сад:1.8L
 • Индикатор за полн сад
 • Телескопска цевка
 • HEPA H10 филтер
 • Должина на кабел:5m
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии

6.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Моќност

1550W

тип на правосмукалка

 • Моќност:1550W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Капацитет на сад:1.8L
 • Индикатор за полн сад
 • Телескопска цевка
 • HEPA H10 филтер
 • Должина на кабел:5m
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии