, ,

BEKO BLSA210M2S

Beko

  • Енергетска класа: A+
  • Нето капацитет: 198l
  • Димензии (ШxВxД): 54 × 122 × 54 cm

13.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:А+
  • Капацитет на фрижидерот:198L
  • Антибактериска заштита
  • Потрошувачка на енергија годишно:128kWh
  • Ниво на бучава:39dB
  • Димензии:122x54x54cm