-7%
, ,

BEKO BSM 24300 B

Beko

 • Енергетска класа:A
 • 8 функции на рерната
 • Чистење на пареа
 • Функција на одмрзнување
 • Вентилатор,Грил
 • Димензии:60x60x60cm

27.990 ден 29.990 ден

 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Гас + 2 стаклена керамика
 • Дисплеј LED/ индикатори
 • Енергетска класа:A
 • 8 функции на рерната
 • Чистење на пареа
 • Функција на одмрзнување
 • Вентилатор,Грил
 • Димензии:60x60x60cm
Бренд

 • Фурна+плотна за вградување
 • Мултифункционална
 • Гас + 2 стаклена керамика
 • Дисплеј LED/ индикатори
 • Енергетска класа:A
 • 8 функции на рерната
 • Чистење на пареа
 • Функција на одмрзнување
 • Вентилатор,Грил
 • Димензии:60x60x60cm