, ,

BEKO BSM22520X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:65L
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Функции:12
 • Каталитички заден зид
 • Димензии:56x55x59cm
 • Независна стаклокермичка плотна
 • 4+2 грејни зони
 • Електронско заклучување за заштита на деца
 • Автоматско исклучување
 • Безбедносен систем против прегревање
 • Touch сензор

32.990 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:65L
 • Вентилатор,Грил
 • Дигитален тајмер
 • Функции:12
 • Каталитички заден зид
 • Димензии:56x55x59cm
 • Независна стаклокермичка плотна
 • 4+2 грејни зони
 • Електронско заклучување за заштита на деца
 • Автоматско исклучување
 • Безбедносен систем против прегревање
 • Touch сензор