-10%
, ,

BEKO BSSA 315 K2S

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:309L
 • Димензии:177.5x54x54.5cm

18.990 ден 20.990 ден

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:309L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:146kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:177.5x54x54.5cm
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:309L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:146kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:177.5x54x54.5cm