, ,

BEKO BSSA210K2S

Beko

 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:156L
 • Капацитет на комора:19L
 • Внатрешна комора
 • Автоматско одмрзнување
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:2kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:122x54x60cm

13.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет на фрижидерот:156L
 • Капацитет на комора:19L
 • Внатрешна комора
 • Автономна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:2kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:122x54x60cm