-7%
, ,

BEKO BU1101

Beko

 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:128L
 • Автоматско одмрзнување
 • Автономна работа до 20h
 • Потрошувачка на енергија годишно:118kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:82x60x55cm

13.990 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

до 85cm

 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:128L
 • Автоматско одмрзнување
 • Автономна работа до 20h
 • Потрошувачка на енергија годишно:118kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:82x60x55cm