-10%
, ,

BEKO BU1103N

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:130L
  • Потрошувачка на енергија годишно:115kWh
  • Ниво на бучава:35dB
  • Димензии:81.8×59.5×54.5cm

18.990 ден 20.990 ден

Нема на залиха

  • Енергетска класа:F
  • Нето капацитет:130L
  • Потрошувачка на енергија годишно:115kWh
  • Ниво на бучава:35dB
  • Димензии:81.8×59.5×54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

до 85cm