, ,

BEKO BU1153 N

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • MinFrost®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:107L
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:81.8×59.5×54.5cm

19.990 ден

 • Комбиниран фрижидер за вградување
 • MinFrost®
 • Led Illumination®
 • Реверзибилна врата
 • Стаклени полици со висока отпорност
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:107L
 • Дневен капацитет на замрзнување:2.5/24kg
 • Потрошувачка на енергија годишно:181kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.5kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:81.8×59.5×54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

до 85cm