-12%
,

BEKO CGM5202R

Beko

 • Моќност:2000W
 • Двострани нелепливи плочи
 • Регулација на моќноста
 • Термоизолациски рачки
 • Индикатор за топлина
 • 4 нивоа на загревање

3.690 ден 4.190 ден

Бренд

Моќност

2000 w

 • Grill Тостер
 • Моќност:2000W
 • Двострани нелепливи плочи
 • Регулација на моќноста
 • Термоизолациски рачки
 • Индикатор за топлина
 • 4 нивоа на загревање