, ,

BEKO CNA 365 EC0 DX

Beko

 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:313L
 • Капацитет на фрижидерот:216L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Автономна работа:21h
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:332kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:185x60x65cm

26.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:313L
 • Капацитет на фрижидерот:216L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Автономна работа:21h
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:332kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:185x60x65cm