-4%
, ,

BEKO CNA365E20P

Beko

 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет: 316L(219/97)
 • Димензии:185x60x65cm
 • No Frost
 • Капацитет на фрижидерот:219L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Автономна работа:21h
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:332kWh
 • Ниво на бучава:43dB

26.990 ден 27.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет: 316L(219/97)
 • Димензии:185x60x65cm
 • No Frost
 • Капацитет на фрижидерот:219L
 • Капацитет на замрзнувачот:97L
 • Автономна работа:21h
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:332kWh
 • Ниво на бучава:43dB