-9%
, ,

BEKO DB 7111 PA

Beko

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • OptiSense®
 • Одложен старт
 • LED екран
 • Child Lock
 • AquaWave технологија
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84x60x57cm

15.990 ден 17.490 ден

Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

B

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • OptiSense®
 • Одложен старт
 • LED екран
 • Child Lock
 • AquaWave технологија
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84x60x57cm