-11%
, ,

BEKO DF7111 PAW

Beko

 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми

17.790 ден 19.990 ден

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Индикатор за работниот програм
 • Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:56,8×59,7×84,6cm
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

B

 • Сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Child Lock
 • AquaWave технологија
 • Индикатор за работниот програм
 • Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:56,8×59,7×84,6cm