-3%
,

BEKO DFN 28424 W

Beko

 • AquaIntense
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Prosmart inverter мотор
 • Потрошувачка на вода по циклус:9,5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија годишно:266Wh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:85x60x60cm

20.290 ден 20.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

60cm

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • LCD
 • Индикатор
 • AquaIntense
 • Aктивна вентилација за сушење
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.93kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:266kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:85x60x60cm