-8%
,

BEKO DFN04320W

Beko

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:13 сета
 • Димензии:82x60x60cm

17.390 ден 18.990 ден

 • LED дисплеј
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:13 сета
 • 4 програми
 • Одложен старт:3-6-9h
 • Half Load
 • WaterSafe
 • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.937kWh
 • Ниво на бучава:52dB
 • Димензии:82x60x60cm
Бренд

Ширина

60cm